Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Bedava iddaa kuponu sorgulama nasıl yapılır? Barkodla ücretsiz kupon sorgulama nasıl yapılır? QR kod ile ikramiye alma…

Bedava iddaa kuponu sorgulama nasıl yapılır? Barkodla ücretsiz kupon sorgulama nasıl yapılır? QR kod ile ikramiye alma…

abaddonn abaddonn - - 7 dk okuma süresi
51 0
iddaa kuponu sorgulama

İddaa ile spor bilginizi kazanca dönüştürmeye hazırsanız ilk olarak kuponları yaparak işe başlayabilirsiniz. Futbol, basketbol, tenis ve daha pek çok farklı branşta oynanan karşılaşmalara tahmin yürüterek kazanabilirsiniz. Bu tahminlerinizi yapacağınız kuponların ise kazandırıp kazandırmadığını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. iddaa kuponu sorgulama konusunda sizler için detaylı bir rehber hazırladık. İşte ücretsiz olarak kupon sorgulamanızı sağlayacak olan o bilgiler…

İddaa gün geçtikçe daha fazla insana dokunuyor. 2000’lerin başında ülkemize giren iddaa günümüzde binlerce hatta milyonlarca kişi tarafından tercih edilen bir şans oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kimileri için bu oyun bir şans değil. Çünkü başta futbol olmak üzere diğer branşlardaki bilginiz sizlere çok fazla miktarlar kazandırabilirsiniz.

Bedava iddaa kuponu sorgulama nasıl yapılır?

İddaa sorgulama kısmında isterseniz tek tek maçların sonuçlarına bakabilir isterseniz direkt olarak kuponu sorgulatabilirsiniz. Hatta yeni sistemler sayesinde kuponun ücretini QR kod okutarak dahi alabilirsiniz. İşte merakla beklenen soruların cevapları…

İddaa kuponu tutturduğunuzu anlayıp anlamamak çok basit. Ücretsiz olarak kuponlarınızı sorgulayabileceğiniz yöntemler mevcut. Özellikle çok fazla sayıda maç yoksa bu işi manuel olarak gerçekleştirebilirsiniz. Gerek futbol gerekse diğer branşlardaki maçlarda verdiğiniz bahsin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmek için sonuçları sizlere gösteren sitelerden manuel olarak kontrol sağlayabilirsiniz.

Ancak manuel sorgulamanın haricinde iddaa sonuç sorgulama konusunda sizler de iddaa’nın resmi sitesinden destek alabilirsiniz. Bu anlamda sizler de iddaa.com üzerinden biletlerinizi sorgulayabilirsiniz. Buraya üye olduktan sonra sistemde açılan bağlantıda yeni iddaa kupon sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Dünyadan Futbol Haberleri artık yeni sitesinde – Futbolonline.net
iddaa kuponu sorgulama

Şekilde gördüğünüz alana barkod numarasını yazmanız ve ardından doğrulama kutucuğunda yazan rakamları girmeniz yeterlidir.

Bu işlemlerin ardından kuponunuzun tutup tutmadığını görebilir ve ona göre bir aksiyon alabilirsiniz. Kazanan kuponların ücretini online şekilde alabileceğinizi de unutmamalısınız.

İddaa barkod sorgulama nasıl yapılır?

İddaa kuponunuzu yaptıktan sonra kuponda bir barkod kısmı vardır. Bu kısım kuponunuzun en altında bulunmaktadır.

iddaa kuponu sorgulama

Fotoğrafta da göreceğiniz üzere barkod kısmı bellidir. Buradaki rakamları bir üst başlıkta anlattığımız şekilde giriş yaparsanız eğer o zaman iddaa kupon sorgulama barkod ile başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Kuponlarınızın kazanıp kazanmadığını en kolay anlayabileceğiniz yöntem barkod ile kupon sorgulamaktan geçer.

Canlı iddaa kupon sorgulama çağrı merkezi üzerinden nasıl yapılır?

İddaa bilet sorgulama aslında pek çok yoldan kolayca yapılabilir. Bunlardan bir tanesi de çağrı merkezi üzerinden bilet sorgulamaktır. 444 86 86 iddaa çağrı merkezini ararsanız eğer oradan da biletlerinizin sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz.

İddaa kupon sorgulama ücretsiz bir şekilde müşteri hizmetlerinden de yapabileceğiniz gibi kendinizin de manuel bir şekilde yapabileceği görülmektedir. Tüm bu işlemler ile birlikte tutan kuponlarınızı görerek bir kupondan ne kadar kazandığınızı da hesaplayabilirsiniz. Bunun için de iddaa kupon hesaplama işlemleri yapmanız gerekecektir. Özellikle ilk seçenekler üye olarak kupon sorgulama yapabileceğiniz anlamına geldiğinden çağrı merkezi üzerinden yapacağınız sorgulamalar zaman zaman daha çok ihtiyacınızı görebilir.

İddaa kuponları ne zaman ödenir?

İddaa kuponlarınızın tuttuğunu gördükten sonra artık kuponların ne zaman ödeneceğine bakma zamanı geldi. Kazanan kuponlarınızı bayiye götürdüğünüzde onlar size ne kadar kazandıysanız ödemesini yapar. İddaa tarafından yapılan açıklamada 10.000 TL’ye kadar olan ödemelerin bayiden alınabileceği söyleniyor. Bunun haricinde daha yüksek bedelleri ise iddaa kendisi ödemektedir. Kuponun tuttuğunu gördükten dakikalar sonra artık kuponlarınızın ücretini bayilerden alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray sonunda çilek transferini yapıyor! Okan Buruk’a müjdeli haber!

QR kod ile iddaa ikramiyelerinin alınması

İddaa sonuç sorgulama veya bilet sorgulama işleminden sonra kuponlarınızın tuttuğunu gördüğünüzde bunun bedelini dilerseniz QR kod ile de alabilirsiniz. Bu durumda;

  1. www.iddaa.com
  2. İddaa mobil uygulama

2 seçenekten bir tanesini kullanmanız gerekir. Burada site üzerinden veya mobil uygulama üzerinden biletinizin QR kodunu okutmanız yeterli olmaktadır. Sistem üzerinden yaptığınız kuponlarda da bu QR kodunu görebilir ve ardından bayiye QR kodu söyleyerek ikramiyeyi teslim alabilirsiniz.

Sık sorulan sorular

İddaa maksimum kazanç ne kadar?

İddaa kuponu sorgulama işlemlerinden kazandığınız tutarları da anında alabilirsiniz. İddaa tarafından belirlenen limitlere ise bu noktada ihtiyacınız vardır. İddaa en üst kazanma noktasında bir limit belirlemiştir. Bu limit günümüzde 5.000.000 TL’dir. Yani kuponunuz 5 milyon TL üzerinde bir kazanç getirse dahi sizlere 5 milyon ödenmektedir.

İddaa kupon en geç alınma tarihi ne kadar?

İddaa kuponlarınızı yaptıktan sonra o kuponu unutmuş veya tutmadığını düşünmüş olabilirsiniz. Bazı zamanlarda ise cüzdanınızın veya çekmecenizin bir yerinde kupon kalmış olabilir. Bu durumda yapmanız gereken şey iddaa kuponlarının doldurulması üzerinden 1 yıl geçip geçmediğini kontrol etmektir. Eğer ki 1 yıl geçmediyse o zaman kuponunuzu hemen giderek bozdurabilir, paranızı alabilirsiniz.

İddaa kuponu nasıl iptal edilir?

İddaa kuponu oluşturduktan sonra iptal etme süresinin olduğunu biliyor musunuz? Kimi bayiler bu sürenin birkaç dakika olduğunu söylese dahi aslında süreniz tam olarak 5 dakikadır. Bu süre içerisinde kuponunuzu koşulsuz bir şekilde iptal edebilirsiniz.

İptal etme sebepleri değişiklik gösterse de bazı zamanlarda kararsızlık bazı zamanlarda ise hatalı oynandığının fark edilmesi üzerinde kuponların iptal edilmesi sağlanabilmektedir. Bu durumda kuponların iptali için tek yapılması gereken bayiye kupon iptali yapmak istediğinizi söylemek olacaktır. Bunun sonucunda kuponunuzun parası size geri iade edilir.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş 1 – 3 Fenerbahçe maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir