Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray 1 – 3 Bayern Münih maç özeti

Galatasaray 1 – 3 Bayern Münih maç özeti

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
55 0
galatasaray - bayern münih

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih karşısında sahadan 3 – 1’lik skor ile mağlup ayrıldı. Temsilcimizin tek golünü tahmin edebileceğiniz üzere Mauro Icardi atarken Bayern Münih’in golleri ise Kingles Coman, Harry Kane, Jamal Musiala’dan geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve baştan sona kadar üstün oynayan sarı kırmızılı ekibimiz seyircisinin de desteği ile maçta çok pozisyon buldu. Ancak Bayern Münih elde ettiği nadir pozisyonları değerlendirince sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Maçtan önce sakatlığı bulunan Icardi’nin maça yetişmesi ve bir penaltı kazandırarak onu da gole çevirmesi maçın unutulmayacak anlarından oldu.

Galatasaray 1 – 3 Bayern Münih geniş özeti

Galatasaray’ın baskılı başladığı karşılaşmada dakikalar henüz 8’i gösterdiğinde Kingsley Coman ile konuk ekip öne geçti. Bu gole karşılık vermek isteyen temsilcimiz Kerem Aktürkoğlu ile gollere yaklaşsa da bir türlü sonucu değiştiremedi.

Dakikalar 30’u gösterdiğinde ise Icardi kendi yaptırdığı penaltı atışını gole çevirerek ilk yarının 1 – 1 eşitlik ile sonuçlanmasını sağladı. Bunun yanında İkinci yarıya da etkili başlayan sarı kırmızılılar 73. dakikaya kadar rakibine pozisyon vermedi. Ancak bu dakikada Harry Kane ile yakaladığı pozisyonu iyi değerlendiren Bayern Münih öne geçmeyi başardı. Ardından 79. dakikada ise sahneye bu sefer Jamal Musiala çıktı ve karşılaşmanın skorunu 3 – 1’e taşıdı. Böylece maçın skorunu da belirlemiş oldu.

İlginizi Çekebilir;  Atakaş Hatayspor 2 – 1 Galatasaray maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir