Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş kongreye doğru yol alıyor! İşte merakla beklenen kongre tarihi

Beşiktaş kongreye doğru yol alıyor! İşte merakla beklenen kongre tarihi

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
32 0
kongre

Beşiktaş seçime giderken başkan Çebi bugün açıklama yapacak. Seçim tarihi konusundaki belirsizliklerin son bulması beklenen bu açıklama ile birlikte aynı zamanda başkan olup olmayacağını da duyuracak. Ancak şimdiden kulislerde seçim tarihi konuşulmaya başlandı. İşte merakla beklenen kongre tarihi…

Galatasaray’a karşı 2-1 mağlubiyet alan Beşiktaş’ta bir taraftan da olağanüstü kongre tartışmaları yaşanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ise bugün bir basın toplantısı yaparak gündem hakkında açıklamalar yapacak. Açıklamasında seçim tarihinin de netleşmesi bekleniyor. Kongre tarihinin ise 24 Kasım olması bekleniyor.

Başkan adayları da bir bir belli oluyor

Uzun süre önce Beşiktaş’a başkan olacağını açıklayan Hasan Arat ile birlikte aynı zamanda farklı isimlerin de adaylıklarının netleşmesi bekleniyor. Buna göre Emre Kocadağ’ın da adaylık konusunda nabız yokladığı ve Çebi’nin açıklamasına göre karar vereceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

En büyük merak konusu ise başkan Ahmet Nur Çebi tarafında yaşanıyor. Çünkü Çebi aday olacaksa eğer Hasan Arat’ın karşısına en büyük rakip olarak çıkabilir. Ancak aday olmazsa o zaman Emre Kocadağ’ın aday olması bekleniyor. Kritik kongre tarihi ile birlikte bu soruların da netlik kazanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Analiz: Derbilerde Beşiktaş'ın performansı nasıl?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir