Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe 4 – Atakaş Hatayspor 2 maç özeti

Fenerbahçe 4 – Atakaş Hatayspor 2 maç özeti

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
37 0
fenerbahçe

Rekorların gecesinde Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor‘u zorlanmadan geçmeyi başardı. Karşılaşmayı 4 – 2 kazanan sarı lacivertli ekip aynı zamanda lig tarihine de adını altın harflerle yazdırdı. Ligde 9 hafta üst üste kazanan ekip bu alanda yeni rekorun sahibi oldu. Fenerbahçe, Süper Lig’de en iyi başlangıcı yapan ekip olarak tarihe geçti.

Fenerbahçe 4 – Atakaş Hatayspor 2 maç özeti

Fenerbahçe ile Atakaş Hatayspor Süper Lig’in 9. haftasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ilk yarıyı 3 – 0 önde tamamlayan Fenerbahçe kazandı. Rahat bir galibiyet alan sarı lacivertlilerin oyunu taraflı tarafsız herkes tarafından büyük beğeni topladı.

İsmail Kartal ve öğrencileri ligde 9 maçta 9 galibiyet alırken tüm kulvarlarda ise 17 maçta 17 galibiyet almayı başardılar. Bu anlamda da rekor kıran Fenerbahçe lige en iyi başlangıcı yapan takım olarak tarihe geçti.

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor’u karşılaşmada bulduğu 4 gol ile deviren Fenerbahçe’nin golleri: dk: 7 Symanski, Dk: 15 Osayi Samuel, Dk: 39 E. Dzeko, dk: 63 İrfan Can Kahveci’den geldi. Atakaş Hatayspor’un golleri ise dk: 55 F. Ghoulan ve dk: 90+4 R. Aabid kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  2023 – 2024 sezonu gol ve asist krallığı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir