Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray Haberleri

Galatasaray Haberleri

abaddonn abaddonn - - 5 dk okuma süresi
48 0
galatasaray haberleri

Türk spor tarihinin köklü kulüplerinden bir tanesi olan Galatasaray, milyonlarca taraftarı ile gönüllerde taht kurmayı başarmış. Tarihinde pek çok ilkleri bulunan sarı kırmızılı ekip Süper Lig’in en büyük şampiyonluk adaylarından bir tanesi. Galatasaray haberleri konusunda sizler de sarı kırmızılı takım hakkında tüm merak ettiklerinizi sitemizden öğrenebilirsiniz.

Anlık, doğru ve teyit edilmiş olan haberleri, ilk elden almak için sitemizi takip edebilirsiniz. Futbolonline.net ekibi olarak sizlere Galatasaray son dakika haberleri ve bilgileri vermek için çalışıyoruz. 2022 – 2023 sezonunu şampiyon tamamlayan, 2023 – 2024 yılında kurduğu kadro ile adından söz ettiren sarı kırmızılı takım 2023 – 2024 yılında şampiyon olabilecek mi? Kadrosunda hangi isimler var?

Galatasaray kulüp tarihi ve başarıları

1905 yılında kurulan sarı kırmızılı ekip, Kurtuluş Savaşı gibi ulusal nedenlerden dolayı diğer takımlar gibi spora odaklanma konusunda ilk yıllarında büyük zorluklar yaşadı. Ardından milli mücadelenin kazanılması ile birlikte 1959 yılına kadar İstanbul Ligi’nde mücadele ettiler. Süper Lig’in kurulması ile birlikte pek çok başarıya imza atan Galatasaray özellikle UEFA kupasını ve Süper Kupayı kazanarak adından söz ettirmeyi başardı.

Türk ve dünya futbol tarihine adını altın harfler ile yazdıran Galatasaray’ın tarihinde pek çok kupa bulunuyor. Bunlardan bazıları:

  • 1 Süper Kupa
  • 1 UEFA şampiyonluğu
  • 23 Türkiye şampiyonluğu
  • 18 Türkiye Kupası şampiyonluğu
  • 16 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu

Bu başarılar ile adından sadece ülkemizde değil dünyada da söz ettiren Galatasaray’ın özellikle UEFA kupasında ve Süper kupada elde ettiği başarılar dillere destan. O zamanın tüm çocukları neredeyse sarı kırmızılı renkleri tercih etti. Efsane teknik direktör Fatih Terim ile kazanılmamış kupa bırakmadıkları harika bir sezonu geçirdiler. Aynı zamanda Türkiye’de toplamda 76 tane kupa kazanarak en yakın rakipleri Fenerbahçe’ye bu anlamda 20 kupa kadar fark attılar.

İlginizi Çekebilir;  Bayern Münih'te Galatasaray maçı öncesi şok gelişme! O isim İsrail karşıtı paylaşımları nedeniyle...

Galatasaray haberleri nereden takip edilir?

Türkiye’de 30 milyonu aşkın taraftarı bulunan sarı kırmızılı ekibin haberlerini de sitemizden takip edebilirsiniz. Galatasaray transfer haberleri ile ilgili tüm gelişmeleri anlık olarak Futbononline.net üzerinden takip edebilirsiniz. En doğru bilgileri sizlere sunan sitemizde GS haberleri ile ilgili ne varsa bulabilirsiniz.

En doğru ve en güncel son dakika Galatasaray haberleri Futbolonline.net’te

Galatasaray her sezon ligde birbirinden sükseli transferler yapan, Türkiye’nin en değerli kadrolarını kuran bir kulüp. Özellikle Okan Buruk ile başladıkları 2023 – 2024 sezonunda da yine sükseli transferlere imza attılar. Bu nedenle Galatasaray transferleri konuları her zaman son derece hareketli olmuştur.

Futbolonline.net olarak iddialı transferleri ilk bizden duymanızı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun yanında GS son dakika gelişmelerini aktarırken teyit edilmiş bilgileri kullanmaya özen gösteriyoruz. Sizler de GS transfer dedikodularının dışında gerçek bilgiler arıyorsanız eğer doğru adrestesiniz.

Galatasaray 2023 – 2024 sezonu kadrosu ve transferleri

Forma NumarasıUyrukMevkiİsim – Soy isim
1UruguayKLFernando Muslera (kaptan)
3İspanyaDFAngeliño (RB Leipzig’den kiralık)
5AlmanyaDFEyüp Aydın
6KolombiyaDFDavinson Sánchez
7TürkiyeOSKerem Aktürkoğlu (ikinci kaptan)
8AlmanyaOSKerem Demirbay
9ArjantinFVMauro Icardi
10BelçikaFVDries Mertens
14Fildişi SahiliOSWilfried Zaha
19TürkiyeKLGünay Güvenç
20BrezilyaOSTetê
21TürkiyeFVHalil Dervişoğlu
22FasOSHakim Ziyech (Chelsea’den kiralık)
23TürkiyeDFKaan Ayhan
25DanimarkaDFVictor Nelsson
27PortekizOSSérgio Oliveira
34UruguayDFLucas Torreira
42TürkiyeDFAbdülkerim Bardakcı
53TürkiyeOSBarış Alper Yılmaz
81TürkiyeOSHamza Akman
88TürkiyeDFKazımcan Karataş
91FransaOSTanguy Ndombele (Tottenham’dan kiralık)
93FransaDFSacha Boey
94Kongo Demokratik CumhuriyetiFVCédric Bakambu
98TürkiyeKLBerk Balaban

Galatasaray oyuncuları toplam 25 kişi olarak dikkat çekiyor. GS kadrosu içerisinde kiralık gönderen oyuncu sayısı da bir hayli fazla. Sizler de her dönem son dakika Galatasaray transferleri konusunda bilgi almak isterseniz eğer Futbolonline.net sitemizi takip edebilirsiniz. En doğru, en gerçekçi, teyitli ve anlık haberleri sitemizden öğrenebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray – Adana Demirspor maçı 11’leri

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir