Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray 2-1 Beşiktaş maç özeti

Galatasaray 2-1 Beşiktaş maç özeti

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
54 0
Galatasaray - Beşiktaş maçı özeti

GalatasarayBeşiktaş karşılaşmasının geniş özetini arıyorsanız doğru adrestesiniz. 21.10.2023 Cumartesi saat 19:00’da oynanan karşılaşmanın geniş özetini sizler için hazırladık. Galatasaray’ın evinde 2 – 1 Beşiktaş’ı yendiği maçın özeti sizlerle.

Süper Lig’in 9. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray – Beşiktaş maçı kıran kırana geçti. Dev derbiyi Mauro Icardi’nin 2 golü ile kazanan Galatasaray oldu. Beşiktaş’ın tek golu ise Alex Oxlade-Chamberlain’den geldi. Süper Ligde yoluna doludizgin devam eden Galatasaray aynı zamanda 50 yıllık bir ilki de gerçekleştirdi. Galatasaray 9 hafta itibari ile art arda ilk yarıda gol yemediği sezonunu oynuyor. Bundan önce 1972 – 1972 sezonunda art arda 9 hafta ilk yarıda gol yememişti.

Galatasaray 2-1 Beşiktaş maçın geniş özeti

  • Dakikalar henüz 26’yı gösterdiğinde Mert ile Colley arasındaki anlaşmazlığı iyi değerlendiren Icardi topu ağlara göndermekte zorlanmıyor. Galatasaray 1 – 0 öne geçiyor.
  • Dakikalar 30’u gösterdiğinde ise Mert’in ceza sahası dışında elle müdahalesinde VAR uygulaması devreye giriyor. Hakem Umut Meler ise bu pozisyonda Mert’e kırmızı kart gösteriyor.
  • Dakikalar 69’u gösterdiğinde 10 kişi Beşiktaş beraberliği yakalıyor. Rosier’in ceza sahasına getirdiği topta son dokunuşu Alex Oxlade-Chamberlain yapıyor ve durumu 1-1’e getiriyor.
  • Maçta son sözü ise 82. dakikada Icardi söylüyor. Korner atışında kafa vuruşu sonrasında topun eline çarptığı Hadziahmetovic’in müdahalesine hakem penaltı diyor. Penaltıyı kullanan Icardi ise maçın skorunu belirliyor. 90 dakika 2-1 sarı kırmızılı ekibin siyah beyazlı ekibe üstünlüğü ile tamamlanıyor.
İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe çok istedi ancak o Ocak ayında Galatasaray’a imza atıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir