Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Spor dünyasında Filistin’e desteğini açıklayan ünlü isimlere şok yaptırımlar! Birçok yıldız oyuncu…

Spor dünyasında Filistin’e desteğini açıklayan ünlü isimlere şok yaptırımlar! Birçok yıldız oyuncu…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
54 0
Spor dünyasında Filistin'e desteğini açıklayan ünlü isimlere şok yaptırımlar! Birçok yıldız oyuncu...

Spor dünyasında Filistin’e desteğini açıklayan ünlü isimlere şok yaptırımlar! Birçok yıldız oyuncuya yaptırım uygulanıyor. Filistin – İsrail savaşı devam ederken masum insanlar için seferber olan futbolculara da gerek kulüpleri gerekse çevreleri tarafından farklı tepkiler gelmeye devam ediyor. İşte birkaç örnek…

7 Ekim itibari ile başlayan çatışmalarda 17 Ekim’de hastane bombalanması ve yüzlerce masumun öldürülmesi ile başlayan sürece futbolcularda tepkisiz kalamadı. Futbol dünyasının ünlü isimleri Filistin için adeta seferber oldu.

Filistin’e desteklerini belirten o sporcular

Filistin’e desteğini saklamayan ve bunu söyleyen isimler kulüplerinden ummadıkları tepkiler aldılar. İşte onlardan bazıları:

  • Almanya’da Mainz forması giyen Anwar El Ghazi’nin sözleşmesi feshedildi. Desteğini açıkladıktan kısa süre sonra sözleşmesi feshedilen ünlü oyuncu şuan bonservissiz.
  • Cezayirli oyuncu Youcef Atal’da kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alıyor. Fransa’nın Nice formasını giyen oyuncu, desteğini belirttiği andan itibaren kadro dışı bırakıldı.
  • Gazze’deki olayların karşısında olduğunu belirten Karim Benzema ise ülkesinde terörist ilan edildi. Fransa Karim Benzema’yı terörist ilan etti.

Bunların yanında Fransa’nın efsane ismi Eric Cantona, Mohamed Salah gibi ünlü isimlerde konuya uzak kalamayıp paylaşım yapan futbolcular arasında yer aldı.

İlginizi Çekebilir;  Sağlıklı beslenme programı nasıl olmalı? Kilo alma, kilo verme ve sağlıklı beslenme planı ile ilgili merak ettikleriniz…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir