Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Haberleri

abaddonn abaddonn - - 5 dk okuma süresi
43 0
Beşiktaş haberleri

1903 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) olarak kurulan Beşiktaş, armasında Ayyıldız taşımaya izni olan 28 kulüpten birisidir. Türkiye’de ve dünyada milyonlarca taraftara sahip olan güzide kulüp, özellikle futbolda adından söz ettirmektedir. Siyah beyaz renklere sahiptir. Üstelik sadece futbolda değil Türkiye’deki çoğu branş dalında ismini duyurmaktadır. Futbolonline.net olarak bizler de sizlere Beşiktaş haberleri ile ilgili en güncel bilgileri her gün ileteceğiz.

Beşiktaş kulüp tarihi ve başarıları

1903 yılında kurulan Beşiktaş, kurulduktan sonra 1. Dünya Savaşı ve Balkan Savaşı patlak vermesi nedeniyle spor faaliyetlerini tam olarak gerçekleştiremedi. 1923 yıllarına doğru ilk lig maçlarına da çıkan siyah beyazlı ekip İstanbul Ligi’nde mücadelesini sürdürdü.

1959 yılında profesyonel liglerin başlaması ile birlikte Beşiktaş’ta ismini elbette o lige katılan takımlar arasına yazdırdı. Avrupa’da ve ligde pek çok başarılara imza atan siyah beyazlı ekip 2023 – 2024 yılına girerken pek çok kupada kaldırmayı başardı. Tarihinde;

  • Süper Ligi şampiyonluğu sayısı 16
  • Türkiye kupası 10
  • Türkiye Süper Kupa Şampiyonu 9

Bunun dışında Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde yenilgisiz ve 1. Sırada gruptan çıkması da unutulmayan başarıları arasında yer almaktadır. Aynı zamanda Türkiye Ligi’nin namağlup olarak şampiyonu olan ilk ve tek kulübüdür.

Beşiktaş haberleri nereden takip edilir?

Türkiye’de milyonlarca taraftarı bulunan Beşiktaş’ı her gün hatırı sayılır miktardaki kişi takip ediyor. BJK haberleri ile ilgili en net bilgileri sitemizde yer alan Beşiktaş haberleri kategorisi altından güncel olarak takip edebilirsiniz.

beşiktaş son dakika haberleri
Beşiktaş son dakika haberleri

Beşiktaş son dakika haberlerini özellikle maçlardan önce almanız önemlidir. Gerek analizlerinizde gerekse Beşiktaş oyuncuları ile ilgili verilerinizde bu haberler sizlere istediğiniz bilgileri içerir. Futbolonline.net spor ekibi olarak doğrulanmış haberler haricindeki hiçbir haberi paylaşmamakta ve sizlere yanlış bilgi vermemeye özen göstermekteyiz.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta Çebi aday olacak mı? İşte son bilgiler…

En doğru ve en güncel son dakika Beşiktaş haberleri Futbolonline.net’te

BJK son dakika haberlerini anlık olarak elde etmek en önemli kriterler arasında bulunuyor. Özellikle Beşiktaş’ın maçları öncesinde elde edilen bilgiler, iddaa yaparken kuponlarınızda dikkat edeceğiniz bilgiler oluyor. Gerek şampiyonluk oranları gerekse standart maç oranları bu haberlerin yayına girmesi ile birlikte artıyor veya azalıyor. Bu nedenle Türkiye’de Beşiktaş oyuncuları ve diğer konuları hakkındaki en doğru haberleri Türkiye’nin spor sayfasından anında elde edebilirsiniz.

Beşiktaş transfer haberleri

Her sezon birbirinden iyi oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş’ın transfer haberlerini ilk siz öğrenmek istemez misiniz? Henüz ajanslara dahi düşmeyen haberleri Futbolonline sayesinde ilk siz duyacaksınız. Kıran kırana geçecek olan sezona dair en yeni transfer dedikodularına sitemizden ulaşabilirsiniz.

beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş 2023 – 2024 sezonu kadrosu ve transferleri

Beşiktaş transfer konusunda 2023 – 2024 yılında taraftarlarına istenileni sağlayamadı. Bu nedenle siyah beyazlı ekip yönetimi başta fanatik taraftar grubu Çarşı olmak üzere pek çok kesimi kendisine küstürdü. Bunun sonucunda da Şenol Güneş’in istifası ile başlayan süreçte olağanüstü kongre kararı da kulüp yönetimi tarafından alındı.

Lige olumsuz bir atmosfer başlayan siyah beyazlı ekibin 2023 – 2024 sezonunda sahip olduğu kadro:

Forma NumarasıUyrukMevkiİsim – Soy isim
1TürkiyeKLErsin Destanoğlu
4TürkiyeDFOnur Bulut
5TürkiyeDFTayyip Talha Sanuç
6GambiyaDFOmar Colley
7HırvatistanFVAnte Rebić
8TürkiyeOSSalih Uçan
9TürkiyeFVCenk Tosun
10KamerunFVVincent Aboubakar
11KosovaOSMilot Rashica
12GanaDFDaniel Amartey
14TürkiyeDFEmrecan Uzunhan
15İngiltereOSAlex Oxlade-Chamberlain
18CezayirOSRaşid Gezzal
19Bosna-HersekOSAmir Hadžiahmetović
20TürkiyeOSNecip Uysal (Kaptan)
21TürkiyeOSDemir Ege Tıknaz
22KazakistanOSBahtiyar Zaynutdinov
24FransaDFValentin Rosier
26Kongo Demokratik CumhuriyetiDFArthur Masuaku
27TürkiyeOSEmirhan Delibaş
30Fildişi SahiliDFEric Bailly
34TürkiyeKLMert Günok
40Kongo Demokratik CumhuriyetiFVJackson Muleka
71KamerunOSJean Onana
75TürkiyeDFTayfur Bingöl
77TürkiyeDFUmut Meraş
83PortekizOSGedson Fernandes
88İsviçreOSGökhan İnler
90TürkiyeFVSemih Kılıçsoy
97TürkiyeKLUtku Yuvakuran
99TürkiyeFVEmrecan Bulut

2023 – 2024 yılında ve sonrasında Beşiktaş transfer haberleri ile ilgili en net bilgiyi sitemizden alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Kamerunlu Golcü Aboubakar’ın menajeri Pini Zahavi, Beşiktaş’a restini çekti: Ya özür dileyeceksiniz ya da ocak ayında biz yokuz!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir